maj21

"Gör det för äventyret"

| Hockeyblogg | 14.05.21 09:58

Nu kan bloggen berätta att Vännäs HC förlorar deras poängkung, Oscar Persson. Det står klart att han drar till solen och värmen för att spela med det spanska laget CH Vitoria-Gasteiz, med sig tar han även Marcus Wallmark.

Oscar var assisterande lagkapten i VHC i fjol och stod för 45 poäng på 39 matcher. Men någon fortsättning i VHC-tröjan blir det inte.

– Det känns väldigt roligt att pröva på detta, det kommer bli ett häftigt äventyr, säger Oscar Persson till bloggen.

Vad är det som lockar, att åka till Spanien för att spela hockey?

– Säger så här: Jag åker inte dit för att bli en bättre hockeyspelare. Det kommer bli ett roligt äventyr att pröva på och jag behöver inte jobba på sidan av hockeyn.

Vad vet du om hockey i Spanien?

– Den är inte bra! Det roliga är att Vitoria är det enda laget som satsar och förutom ligan spelar de Continental Cup där vi kommer att möta lag från hela Europa, förutom lag från de bästa länderna.

Lycka till!

– Tack!

Det ska bli kul, ett jäkla äventyr och erfanhet. Jag hade aldrig gjort det om de inte kommit med ett bra kontrakt och en bra plan. De säger att de satsar på att vinna ligan och vi ska spela Continental Cup, så man kan visa upp sig i övriga europa, det kommer bli en tuff och roligt utmaning, säger Marcus Wallmark. 

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.